Vårt mysiga och trygga hostel passar både semestrare och affärsmänniskor.

De nyrenoverade gästrummen finns belägna i en anläggning av det historiska Suuremõisa slott. I folkmun kallas anläggningen även ”flickornas hus”, dess historia sträcker tillbaka till 1700-talet. Den tillhörde Otto Reinhold von Ungern-Sternberg som har gått till historien som en pirat och den sk ”galningen i Ungru” som använde falska fyrar för att locka förbiseglande fartyg till Hiiu grund, varefter vraken plundrades av deras last. Vi erbjuder logi i två byggnader för 10-20 personer, beroende på sällskap och årstid. På huvudbyggnadens tre våningar finns rum av olika storlek och prisklass där alla trivs, vare sig ett semestrande sällskap av vänner, ett affärssällskap som föredrar frid och avskildhet eller ett kärlekspar som önskar vara för sig själva. Våra gäster kan även använda bastun. På sommaren är det möjligt att övernatta i ett timmerhus där finns en kaminsal, en kökshörna, toalett och dusch. I timmerhuset finns 7-10 bäddplatser. Om du älskar mysighet, då är Allika hostel det perfekta valet för dig att semestra och koppla av på Dagö. Fråga gärna om mera information, vi hittar säkert en möjlighet som passar dina önskemål. På återseende! De nyrenoverade gästrummen finns belägna i en anläggning av det historiska Suuremõisa slott. I folkmun kallas anläggningen även ”flickornas hus”, dess historia sträcker tillbaka till 1700-talet. Den tillhörde Otto Reinhold von Ungern-Sternberg som har gått till historien som en pirat och den sk ”galningen i Ungru” som använde falska fyrar för att locka förbiseglande fartyg till Hiiu grund, varefter vraken plundrades av deras last. Vi erbjuder logi i två byggnader för 10-20 personer, beroende på sällskap och årstid. På huvudbyggnadens tre våningar finns rum av olika storlek och prisklass där alla trivs, vare sig ett semestrande sällskap av vänner, ett affärssällskap som föredrar frid och avskildhet eller ett kärlekspar som önskar vara för sig själva. Våra gäster kan även använda bastun. På sommaren är det möjligt att övernatta i ett timmerhus där finns en kaminsal, en kökshörna, toalett och dusch. I timmerhuset finns 7-10 bäddplatser. Om du älskar mysighet, då är Allika hostel det perfekta valet för dig att semestra och koppla av på Dagö. Fråga gärna om mera information, vi hittar säkert en möjlighet som passar dina önskemål. På återseende! Vårt mysiga och trygga hostel passar både semestrare och affärsmänniskor. Finally I found good backing to my idea about web hosting top and was able to do proper research.

Allika hostel på Dagö (Hiiumaa)

Vårt mysiga och trygga hostel passar både semestrare och affärsmänniskor.

De nyrenoverade gästrummen finns belägna i en anläggning av det historiska Suuremõisa slott. I folkmun kallas anläggningen även ”flickornas hus”, dess historia sträcker tillbaka till 1700-talet. Den tillhörde Otto Reinhold von Ungern-Sternberg som har gått till historien som en pirat och den sk ”galningen i Ungru” som använde falska fyrar för att locka förbiseglande fartyg till Hiiu grund, varefter vraken plundrades av deras last.

Vi erbjuder logi i två byggnader för 10-20 personer, beroende på sällskap och årstid. På huvudbyggnadens tre våningar finns rum av olika storlek och prisklass där alla trivs, vare sig ett semestrande sällskap av vänner, ett affärssällskap som föredrar frid och avskildhet eller ett kärlekspar som önskar vara för sig själva. Våra gäster kan även använda bastun.
På sommaren är det möjligt att övernatta i ett timmerhus där finns en kaminsal, en kökshörna, toalett och dusch. I timmerhuset finns 7-10 bäddplatser.

Om du älskar mysighet, då är Allika hostel det perfekta valet för dig att semestra och koppla av på Dagö. Fråga gärna om mera information, vi hittar säkert en möjlighet som passar dina önskemål.

På återseende!

Vårt mysiga och trygga hostel passar både semestrare och affärsmänniskor.
Allika hostel på Dagö (Hiiumaa)
Allika hostel på Dagö (Hiiumaa)
Finally I found good backing to my idea about web hosting top and was able to do proper research. However I found out, that most reliable are those providers which do not advertise much. See web top hosting and dicover best companies. They explained it in plain English with simple analogies, it makes hosting web top longer http://www.araweb.co.uk/Web_hosting_the_best_5_in_UK_85.htm I read it two times and understood hosting web provider much better. Now I have also broader info about clear understanding it is exactly what makes what is web hosting service very resourceful and gives new qualitative information. sites for further website hosting companies reading are here. While you look for best web hosting website, you may want also to read this page on this site arawebsitedesign.com which offers good web site hosting articles and reviews for everyone who need pick top web hosting providers.
Allika hostel på Dagö (Hiiumaa) Allika hostel på Dagö (Hiiumaa) Allika hostel på Dagö (Hiiumaa)
 

Allika hostel, Suuremõisa küla,

92302 Hiiumaa Estland

 

 

E-post:

www.allika.com © 2013